make a booking
BOOK NOW
view our video
Wedding Enquiry Form

Class Timetables

DESCRIPTION OF CLASSES

Transform

This class involves a combination of resistance and toning exercises targeting the major muscle groups.  This call will strengthen and condition muscles and improve fitness levels. 

  

Aqua Aerobics

A cardiovascular workout in the Pool. Exercises and movements are harder and more demanding in the increased pressure of the water. Strengthens your heart, lungs, muscles and increases bone density. Ideal too for rehabilitation from injury as part of a prescribed program due to the non-impact nature of activity. 

 

Club TRX

This is a full body workout using the suspension bands. Develops strength, balance, stability, core plus more. This is a great dynamic workout to improve overall fitness levels.

Suitable for all levels of fitness

 

H.I.I.T.

High Intensity Interval Training – A variety of high paced exercises for a short amount of time.  Guaranteed to get the Heart Rate going and the most effective was of Burning Fat.

 

Ab-solutely

The ultimate work out solely aimed at toning up the abdominal area.

 

Rev It/Spinning

This class offers you a high energy form of fitness and simulates the varied challenges found in road cycling.

 

Fit at Fifty

Toning & Fitness class.  A full body workout at a slightly lower pace.

 

20/20

A unique class developed by The Club as the ultimate workout experience.  20 minutes intense Indoor Cycling followed by a 20 minute circuit based session.  Hits all major muscle groups and is excellent for improving fitness.

 

Fitness Class Timetable Commencing Monday March 7th

 

Monday

9.15 am Transform – 45 mins
10.15 am 20/20 – 45 mins
6.45 pm Rev It – 30 mins
7.15 pm Ab Solution – 15 mins
7.30 pm Rev It – 30 mins
8.00 pm Aqua Aerobics (pool)– 45 mins
8.15 pm Yoga – Improvers – 75 mins
 

Tuesday

7.15 am Rev Max – 45 mins
9.00 am Yoga – 60 mins
10.15 am Circuit Training – 45 mins
11.00 am Club TRX – 30 mins
6.30 pm Rev It – 30 mins
7.00 pm Transform – 45 mins
8.00 pm Rev It – 30 mins
 

Wednesday

9.30 H.I.I.T. – 30 mins
10.15 Transform – 45 mins
11.15 am Yoga – 60 mins
12.00 pm Aqua Aerobics (pool) – 45 mins
6.45 pm Rev It – 30 mins
7.30 pm 20/20 – 45 mins
 

Thursday

9.00 am Yoga – 60 mins
10.15 am Rev It – 30 mins
12.00 pm Aqua Aerobics (pool) – 45 mins
 6.15 pm Ab-Solution – 15 mins
6.30 pm Rev It – 30 mins
7.05 pm Yoga – Beginners – 60 mins
 

Friday

9.30 am Rev It – 30 mins
10.15 am Transform – 45 mins
11.30 am Fit at Fifty – 30 mins
 

Saturday

9.30 am Instructors Pick – 45 mins
10.15 am Couch to Run – 45 mins
 

Sunday

10.15 am Transform – 45 mins
11.00 Rev It – 30 mins
 

 

Contact Keith for information or register at the Club Reception. 01 2305561

 

           

Close content